Maatwerk

Naast dat wij een zeer uitgebreide collectie aan houtwerk hebben zijn wij ook sterk in maatwerk. Wil je een uniek product dat andere niet hebben? Of moet een kast, tafel of (tv)dressoir aan een specifieke maat voldoen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Onze meubels worden nauwkeurig op de hand gemaakt in Noord-Holland. Die gemaakt worden van eiken of MDF, een combinatie is ook mogelijk. Het hout is leverbaar in 3 verschillende sorteringen. Licht, midden of zwaar rustiek. 

Daarnaast is het hout leverbaar in 12 hout keuren. Het MDF is in 10 standaard kleuren of ga voor één van de andere 600 RAL kleuren.Heb je een eigen ontwerp in gedachten? of een afbeelding(en) gezien? Deel het dan met ons. Daarna zullen wij alles doornemen. Aan de hand daarvan verwerken wij dit een 3D-tekening.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem een kijkje naar de voorbeelden hieronder of neem contact met ons op.

Interieuradvies

Ga je verhuizen of ben je toe aan een nieuwe inrichting voor je huis? Maar weet je niet goed wat een juiste indeling is? Of hoe je kleur en/of stijl kan combineren?

Dan is het interieur advies van Meubls wellicht wat voor jou! Wij maken aan de hand van onze collectie een interieur ontwerp die af zijn gestemd op jou wensen.

  • 1. Laat weten dat je geïnteresseerd bent in een advies.

  • 2. Afhankelijk van de situatie komen wij bij je langs of vragen wij een plattegrond mee te nemen naar de winkel.

  • 3. Daarna nemen we alle wensen door en doen we een rondje in de winkel om te kijken welke producten aansluiten op jou wensen.

  • 4. Vervolgens maken wij een 3D-tekening om daarna een compleet advies te kunnen geven bij ons in de winkel.

* Het interieur advies van Meubls is bedoeld voor klanten die voornemens hebben om bij ons een nieuw meubel of interieur aan te schaffen. Het is daarom belangrijk dat ze stijl van onze winkel aansluit bij jou wensen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Pettemerstraat 12
  • 1823 CW Alkmaar-Overstad
  • 072- 5 823 823
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 smackitcreations.com. All Rights Reserved