Carlo - S

Carlo - S

Bij een stijlvol en landelijk huis past glaskast Carlo perfect. De witte achterwand in de kast zorgt ervoor dat je persoonlijke spullen of servies een mooie plek hebben. Door de glazen deuren zijn je spullen stofvrij.

De kast is gemaakt van MDF. Je kunt de kast helemaal naar eigen wens samenstellen in 10 standaard kleuren verkrijgbaar of ga voor één van de andere 600 RAL kleuren. 

Carlo wordt van plank tot eindproduct in een Noord-Hollandse fabriek geproduceerd. Gecertificeerd hout met een juist vochtpercentage wordt in een temperatuur regelbare opslag bewaard. Na het schaven van het hout worden de delen in de gewenste afmetingen onder hoge druk aan elkaar gelijmd. 

In de moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw meubel zodat u jaren lang plezier heeft van uw aankoop! 

Is dit niet de maat die je zoekt? maar wel het model? Dit geen enkel probleem bij al onze kasten kunnen wij maatwerk toepassen. 

  • Afmetingen: 220 x 130 x 50 cm  (HxBxD)
  • MDF leverbaar in standaard 10 kleuren of ga voor één van de 600 RAL kleuren 
  • Ook leverbaar in eikenhout 
  • MAATWERK mogelijk 
€ 1.874,-

Related Products