Nina

Nina

Tv-dressoir Nina is prachtig door zijn eenvoud en tijdloosheid. Het dressoir is gemaakt van MDF en afgewerkt in RAL9010. In het open vak kan je eventueel apparatuur plaatsen of gebruik het voor decoractie. 

Het dressoir is leverbaar in 10 standaard kleuren of ga voor één van de andere 600 RAL kleuren. Liever een natuurlijke uitstraling? De kast is ook leverbaar in eiken hout in diverse kleuren.

Het dressoir wordt van plank tot eindproduct in een Noord-Hollandse fabriek geproduceerd. Gecertificeerd hout met een juist vochtpercentage wordt in een temperatuur regelbare opslag bewaard. Na het schaven van het hout worden de delen in de gewenste afmetingen onder hoge druk aan elkaar gelijmd. 

In de moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw meubel zodat u jaren lang plezier heeft van uw aankoop! 

Is dit niet de maat die je zoekt? maar wel het model? Dit geen enkel probleem bij al onze kasten kunnen wij maatwerk toepassen. 

  • Afmetingen: 57 x 180 x 45 cm  (HxBxD) 
  • Leverbaar in 10 standaard kleuren of ga voor één van de 600 RAL kleuren. 
  • Hout in 12 verschillende lak kleuren 
  • MAATWERK mogelijk 
€ 1.314,-