Simone - L

Simone - L

Stijlvol en landelijk zijn woorden die passen bij kast Simone. De open vakken geven een speels karakter aan de kast tevens heb je een mooie plek voor je persoonlijke pronkstukken. De kast heeft 4 deuren en is gespoten in kleur RAL 9010. 

Je kunt de kast helemaal naar eigen wens samenstellen in 10 standaard kleuren verkrijgbaar of ga voor één van de andere 600 RAL kleuren. 

Simone wordt van plank tot eindproduct in een Noord-Hollandse fabriek geproduceerd. Gecertificeerd hout met een juist vochtpercentage wordt in een temperatuur regelbare opslag bewaard. Na het schaven van het hout worden de delen in de gewenste afmetingen onder hoge druk aan elkaar gelijmd. 

In de moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw meubel zodat u jaren lang plezier heeft van uw aankoop! 

Is dit niet de maat die je zoekt? maar wel het model? Dit geen enkel probleem bij al onze kasten kunnen wij maatwerk toepassen. 

  • Afmetingen: 230 x 240 x 40 cm  (HxBxD)
  • MDF leverbaar in standaard 10 kleuren of ga voor één van de 600 RAL kleuren 
  • Ook leverbaar in eikenhout 
  • MAATWERK mogelijk 
€ 2.514,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Pettemerstraat 12
    1823 CW Alkmaar-Overstad
  • 072- 5 823 823
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 smackitcreations.com. All Rights Reserved