Vilainy


€ 1.494,-

Vilainy is een stijlvol en modern tv dressoir, het strakke van MDF en het authentieke van hout in één. Het dressoir heeft twee deuren en in het midden een handige klep, waarachter je veel spullen kunt opbergen. De greeploze fronten zijn makkelijk te openen door een Push en Go systeem.

Het dressoir wordt van plank tot eindproduct in een Noord-Hollandse fabriek geproduceerd. Gecertificeerd hout met een juist vochtpercentage wordt in een temperatuur regelbare opslag bewaard. Na het schaven van het hout worden de delen in de gewenste afmetingen onder hoge druk aan elkaar gelijmd. 

In de moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw meubel zodat u jaren lang plezier heeft van uw aankoop! 

Je kunt het dressoir helemaal naar eigen wens samenstellen. Het eiken is in maar liefst 12 verschillende hout kleuren te bestellen en 600 RAL kleuren. Het is ook een optie om het dressoir van MDF te maken of een combinatie van MDF en eiken. De afmetingen kun je zelf bepalen en je kunt nog kiezen uit drie verschillende afwerkingen van het hout: licht, midden of zwaar rustiek. Wil je het dressoir liever op poten? Dan kan ook. 

  • Afmetingen: 170 cm B x 45 cm H x 40 cm D

Andere TV meubelen

Vesper - M

€ 2.714,-
Kast Vesper is gemaakt van massief eiken met metalen glazen deuren. Hierdoor heeft de kast een st...

Naomi metaal

€ 2.654,-
Kast Naomi is een stoere kast van topkwaliteit gemaakt van massief eiken. De deuren zijn van me...

Michelle - M

€ 3.304,-
Kast Michelle is een stoere kast van topkwaliteit gemaakt van massief eiken. De deuren zijn voorz...

Onze Voordelen


  • Gratis bezorging

  • Snelle Levering

  • Advies op maat


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Pettemerstraat 12
    1823 CW Alkmaar-Overstad
  • 072- 5 823 823
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2021 smackitcreations.com. All Rights Reserved