Dewi

Dewi

Dewi is een stijlvol en modern dressoir, het strakke van MDF en het authentieke van hout in één. Daarnaast is dit dressoir zeer functioneel en biedt volop opbergruimte in uw (woon)kamer. De deuren en lades zijn voorzien van een handig push en go systeem waardoor je de deuren makkelijk open en dicht kan doen.

Het dressoir wordt van plank tot eindproduct door een Noord-Hollandse fabriek geproduceerd. Gecertificeerd hout met een juist vochtpercentage wordt in een temperatuur regelbare opslag bewaard. Na het schaven van het hout worden de delen in de gewenste afmetingen onder hoge druk aan elkaar gelijmd. 

In de moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw meubel zodat u jaren lang plezier heeft van uw aankoop! 

Je kunt het dressoir helemaal naar eigen wens samenstellen. Het eikenhout is in maar liefst 12 verschillende hout kleuren te bestellen. Verder kun je kun kiezen uit drie verschillende afwerkingen van het hout: licht, midden of zwaar rustiek. Het MDF is in standaard 10 kleuren of ga voor één van de ander 600 RAL kleuren. 

Is dit niet de juiste maat? maar wel het model? Geen enkel probleem bij alle kasten en dressoirs kunnen wij maatwerk toepassen. 

  • Afmetingen: 200 cm x 85 cm x 40 cm ( BxHxD )
  • Hout in 12 verschillende lak kleuren 
  • MDF leverbaar in standaard 10 kleuren of ga voor één van de 600 RAL kleuren
  • MAATWERK mogelijk 
€ 1.949,-

Related Products


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Pettemerstraat 12
    1823 CW Alkmaar-Overstad
  • 072- 5 823 823
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2021 smackitcreations.com. All Rights Reserved