Cathelijne

Cathelijne

Kast Cathelijne is een stijlvolle kast van topkwaliteit gemaakt van massief eiken. Perfect voor spullen die uit het zicht moeten. De deuren en lades zijn voorzien van een push en go systeem waardoor deze makkelijk te openen en te sluiten zijn.

Cathelijne wordt van plank tot eindproduct in een Noord-Hollandse fabriek geproduceerd. Gecertificeerd hout met een juist vochtpercentage wordt in een temperatuur regelbare opslag bewaard. Na het schaven van het hout worden de delen in de gewenste afmetingen onder hoge druk aan elkaar gelijmd. 

In de moderne spuiterij worden meubelen in een gewenste kleur afgewerkt. Vanwege jarenlange ervaring staan zij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw meubel zodat u jaren lang plezier heeft van uw aankoop! 

Het eiken is in maar liefst 12 verschillende hout kleuren te bestellen. Verder kun je nog kiezen uit drie verschillende afwerkingen van het hout: licht, midden of zwaar rustiek.

Is dit niet de maat die je zoekt? maar wel het model? Dit geen enkel probleem bij al onze kasten kunnen wij maatwerk toepassen. 

  • Afmetingen: 220 x 120 x 40 cm  (HxBxD)
  • Leverbaar in 12 verschillende lak kleuren en 600 RAL kleuren. 
  • MAATWERK mogelijk
 
€ 2.484,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Pettemerstraat 12
    1823 CW Alkmaar-Overstad
  • 072- 5 823 823
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 smackitcreations.com. All Rights Reserved